Spărgătorii de gherete REȚINUȚI. Indivizii riscă până la patru ani de închisoare

Embed:

Un grup de persoane implicat în spargeri de gherete, de unde sustrăgeau diverse produse au fost reținuți. Aceştia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 13 ani şi alţii doi cu vârstele de 20 ani şi respectiv 38 ani, domiciliaţi în Capială.

Polițiștii au stabilit că indivizii au pătruns în cel puțin trei gherete de unde au furat obiecte de suvenire și rechizite de birou din strada Alecu Russo şi strada Ginta Latină.

Aceștia pătrundeau prin deteriorarea geamului sau a lacătului de la uşa de acces. În baza perchezițiilor a fost depistat un rucsac în care se aflau diverse unelte, ce le foloseau la deshiderea lacătelor.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Poliţia Capitalei solicită agenţilor economici să-şi asigure corespunzător gheretele aflate în gestiune, iar în caz de necesitate, vânzătorii să apeleze imediat la serviciul specializat 902.

loading...

Lasă un comentariu