Spaniolul Dani Pedrosa a devenit câştigătorul Marelui Premiu al Japoniei

Embed:

Spaniolul Dani Pedrosa a profitat de greşelile lui Valentino Rossi şi Casey Stoner şi a câştigat fără mari probleme Marele Premiu al Japoniei. Australianul Stoner a revenit însă în cursă, a terminat pe trei şi a rămas lider detaşat în clasamentul general.

Marele Premiu al Japoniei de pe pista Motegi s-a evidenţiat prin accidentul lui Valentino Rossi. Italianul a părăsit întrecerea după doar trei viraje, după ce a forţat o depăşire din interior a americanului Ben Spies.

Câştigătorul cursei a devenit spaniolul Dani Pedrosa, care a bifat a treia victorie a sezonului. Pilotul echipei Honda a reuşit acest succes datorită erorii coechipierului său Casey Stoner.

"Casey Stoner a greşit, a fost nevoit să meargă la pitstop şi mi s-a eliberat traseul. M-am concentrat la traseu, motocicleta nu a făcut probleme. În cele din urmă am avut o cursă reuşită", a spus Piedrosa. 

Podiumul de la Motegi a fost completat de Jorge Lorenzo şi Stoner. După ce a pierdut şefia cursei, australianul a revenit şi l-a depăşit în duel direct pe americanul Nicky Hayden, păstrând poziţia de lider în clasamentul general cu 300 pe puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu