Spania, marea favorită la EURO 2012 VIDEO

Embed:

Spania va câştiga şi în acest an Campionatul European de fotbal! Cel puţin astfel consideră bookmakerii care o dau drept marea favorită a turneului. În Top 3 mai intră Germania şi Olanda. Outsiderii europenelor sunt Cehia, Irlanda, Danemarca şi Grecia care din aceeaşi postură au câştigat EURO-2004. 

Spaniolii au cea mai mică cotă de câştig - de 3,75. Asta înseamnă că cei care vor paria 100 de lei pe naţionala lui Vicente del Bosque se vor alege cu un câştig de 375 de lei în cazul în care prognoza se va adeveri.

În top trei a favoritelor mai intră Germania, cu o cotă de câştig de 4, şi Olanda cu 7,5. Şansa a patra la titlu a fost oferită Franţei, care este urmată de Anglia şi Italia.

A şaptea favorită a turneului este Portugalia urmată de Rusia, Polonia, Croaţia, Ucraina şi fosta adversară a Moldovei, reprezentativa Suediei cotată surprinzător cu 67.

Cele mai slab cotate echipe de la Campionatul European din acest an sunt Cehia, Irlanda, Danemarca şi Grecia. Cele patru echipe au o cotă de victorie la EURO de 81. Minuni la turnee finale totuşi se întâmplă. În 2004 Grecia avea aceeaşi cotă la titlu şi a devenit în cele din urmă campioană europeană. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu