Spania: Cei 120 de români au fugit din restaurant dansând conga (VIDEO)

Embed:

Cei 120 de români care au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească au reușit să îi inducă în eroare pe chelneri deoarece au ieșit în pas de dans din clădire înainte să fugă spre mașini.

Mai exact, au dansat conga până la ieșirea din restaurant.

Românii au fost identificați de Garda Civilă din Spania și sunt acum căutați de forțele de ordine.

Nu sunt la prima abatere.

Presa spaniolă a descoperit mai multe acțiuni similare în care au fost implicați tot acești români, dar care nu au fost mediatizate.

Spre exemplu, anul trecut au mers într-un restaurant din aceeași zonă, unde și-au adus ei mâncarea și băutura, dar au folosit vesela restaurantului, iar la final au vrut să plece cu ea.

Cei 120 de români au făcut o pagubă de 2000 de euro micului resturant din Bembibre, provincia Leon. Ei plătiseră un avans de 900 de euro proprietarei restaurantului cu pretextul că vor fi 80 de invitați.

O angajată a restaurantului a explicat cum nu a mai putut face nimic pentru a-i opri pe români pentru că atunci când și-au dat seama ce se întâmplă era prea târziu. 

"Tocmai puneam pe mese desertul, lumea dansa, intrau, ieșeau. Am văzut că s-au pus în șir, dar am crezut că dansează. Păreau că dansează și la un moment dat, au dispărut cu toții. Am ieșit după ei și nu s-a mai putut face nimic”, a spus femeia. 

"Fără să spună nimic, au început să dispară. Cum au lăsat doar un avans de 900 de euro, au lăsat neachitată cea mai mare parte a consumaţiei", a adăugat un ofițer de la garda civilă. 

Corespondentul Digi24 TV la Madrid a explicat modul de acțiune al acestui grup de români.

Aceștia au folosit peste tot documente false și inclusiv plăcuțele de înmatriculare de la mașinile folosite erau false.

Garda Civilă i-a identificat pe cei mai mulți dintre români cu ajutorul Facebook-ului, dar încă nu au reușit să îi localizeze. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu