Soţia democratului Sergiu Sîrbu, mesaj emoţionant direct din spital: Nu fiţi răi, fiți buni, aveți o viață întreagă de trăit (VIDEO)

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu rămâne internat în Secţia neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă. Soţia sa l-a vizitat în această seară şi a transmis un mesaj pe Facebook, direct din spital pentru a pune capăt speculaţiilor precum că Sergiu Sîrbu a fost deja externat.

"Sunt în vizită la Sergiu, astăzi deja pentru a treia oară. Am decis să fac acest live acum seara, ca să fie un argument pentru jurnaliștii care au scris că Sergiu nu a dormit nopatea la spital.S  Suntem în Spitalul de Urgență și după cum puteți vedea, Sergiu este internat într-un salon obișnuit. Se simte mai bine", a menţionat soţia democratului.

Totodată, Ina Sîrbu le-a mulțumim tuturor pentru susţinere: "Mulţumim celor care ne susțin în aceste clipe grele și ne compătimesc. Dacă cuiva îi pare că comoția cerebrală este o glumă, atunci asta e…. Voi rămâne la Sergiu ca să privim împreună meciul dintre naționala Moldovei și Franței. Sper foarte mult că Moldova va învinge și noi cu toții vom avea cu ce să ne mândrim".

Mai mult, soţia lui Sergiu Sîrbu a îndemnat oamenii să fie mai buni la suflet.

"Vă doresc un weekend frumos tuturor și o primăvară frumoasă în suflet. Nu fiți răi, fiți buni, pentru că nimeni nu vă plătește bani ca să fiți răi. Fiți buni că aveți o viață întreagă de trăit", a punctat Ina Sîrbu.

Citeşte şi: Sergiu Sîrbu rămâne internat în Secţia neurochirurgie. Ce spun medicii de la Spitalul de Urgenţă

PUBLIKA.MD aminteşte că deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a fost atacat fizic, într-o cafenea din centrul Capitalei, de către Pavel Grigorciuc, condamnat penal la patru ani cu suspendare. 

Deputatul democrat s-a ales cu o comoţie cerebrală şi se află la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Citeşte şi: Sergiu Sîrbu, ATACAT de recidivistul Pavel Grigorciuc. Deputatul democrat, internat la spital

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu