Sosiile lui Kim Jong-un și Donald Trump au ajuns la Hanoi înaintea oficialilor (FOTO)

Sosiile lui Kim Jong-un și Donald Trump şi-au făcut apariția în Capitala Vietnamului, Hanoi, cu o săptămână înainte ca orașul să găzduiască cea de-a doua întâlnire dintre liderul Coreei de Sud și președintele american.

Cele două sosii s-au întâlnit în centrul orașului, au dat mâna și s-au prefăcut că participă la o ceremonie diplomatică oficială. Sosiile lui Kim și Trump au încercat să intre într-un hotel situat în apropiere, dar au fost invitaţi să plece pentru că nu aveau rezervare, scriu agențiile internaționale. Pentru a completa farsa întâlnirii dintre cei doi lideri mondiali, sosiile acestora au angajat chiar și o echipă de bodyguarzi care să-i însoțească prin oraș.

„Kim” a fost identificat ca fiind de fapt Howard X, actor de satiră din Hong Kong, care l-a mai întruchipat pe liderul nord-coreean cu prilejul unor evenimente internaţionale majore cum au fost Jocurile olimpice de la Pyeongchang şi Cupa mondială de fotbal din 2018. Donald Trump a fost interpretat de un canadian de 30 de ani, Russell White.

Adevăraţii Trump şi Kim se întâlnesc la Hanoi la 27 şi 28 februarie pentru a discuta despre denuclearizarea Peninsulei coreene, scrie Agerpres. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu