Sora lui Meghan Markle atacă Familia Regală Britanică. Ce spune Samantha Markle

Sora lui Meghan Markle a lansat un atac la adresa Familiei Regale a Marii Britanii pentru că nu l-a ajutat financiar pe tatăl actriței, după ce acesta a suferit un atac de cord.

Samantha Markle a declarat că a trebuit să-i dea chiar ea bani lui Thomas Markle (73 de ani), după operația grea, fără de care nu ar fi putut să supraviețuiască, scrie Daily Mail.

Totodată, sora viitoarei mirese regale și-a rupt glenza și și-a fracturat un genunchi într-un accident de mașină ”suspect”, miercuri, potrivit sursei citate.

Alături de Samantha Markle a fost și fratele ei, Thomas Markle Jr., care a spus că a cerut bani de la Familia Regală în urmă cu doar câteva luni.

”Am scris în urmă cu câteva luni Palatului Kensington, cerându-le ajutorul”, a spus Thmoas Markle Jr., care susține că nu a primit niciun răspuns din partea Familiei Regale Britanice

Reamintim că Thomas Markle nu va participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, el fiind operat pe inimă în urma unui atac de cord suferit zilele trecute. Cunoscuta actriță din serialul ”Suits” va fi condusă la altar de mama ei Doria Ragland.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor, scrie libertatea.ro

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu