Sony lansează VAIO Fit, un laptop entry-level cu un design premium

Sony a lansat un nou model de laptop, "VAIO Fit", creat de aceiaşi designeri care au lucrat la portofoliul de televizoare al producătorului, scrie playtech.ro.

Noul model este destinat în prealabil studenţilor sau utilizatorilor de business care caută un upgrade şi îşi doresc un feeling premium, însă, la un preţ mai redus. Noua linie este alcătuită din patru modele VAIO Fit 14 şi 15, precum şi VAIO Fit 14E şi 15E. Ultimele două vor veni cu o carcasă din aluminiu de culoare neagră, roz şi argintiu, la un preţ echivalent cu 649 şi 699 dolari. Cel de 14 inch va avea o rezoluţie de 1600×900 pixeli în timp ce varianta de 15 inci va fi echipată cu un panou FullHD şi cu o rezoluţie de 1920×1080 pixeli. Alte caracteristici ale ecranului vor include iluminare LED şi opţional un touchscreen capacitiv. Acestea vor fi preinstalate cu Microsoft Windows 8.

Noile VAIO Fit vor include tehnologia NFC precum şi o tastatură iluminată cu un numpad pentru modelul de 15 inci, un touchpad de dimensiuni generoase ce permite o mulţime de gesturi pentru Windows 8. Procesoarele ce vor echipa aceste modele vor fi din generaţia a treia de la intel şi pot include chiar şi Core i7, placa grafică va fi integrată şi opţional.

Aceste modele includ cea mai nouă tehnologie de la Sony în materie de audio şi anume ClearAudio+, modelul de 15 inchi având chiar şi un subwoofer pentru redarea mai bună a frecvenţelor joase. Alături de acestea, VAIO Fit va include şi o suită software ArtRage Studio, un program de creaţie digitală ce poate fi utilizat chiar şi de cei fără experienţă artistică.

Pe lângă cele 4 noi modele menţionate, seria T va primi şi ea un upgrade sub forma unui model de 15 inci, o tastatură iluminată şi opţiuni pentru stocare hibridă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu