Sony lansează carduri de memorie, destinate fotografilor profesioniști și videografilor

Sony lansează gama de carduri de memorie de înaltă performanță CFast, concepută pentru a răspunde nevoilor fotografilor profesioniști și videografilor, scrie yoda.ro.

Noua gama G Series CFast este compatibilă cu capabilitățile superioare ale camerelor foto și video DSLR, precum și a camerelor 4K, oferind viteze de scriere de până la 510MB/s și viteze de citire de până la 530MB/s.

Fotografii profesioniști au nevoie de o viteză mai mare pentru fotografierea în rafală a imaginilor cu rezoluție mare, cum ar fi formatul RAW.

Cu o viteză de scriere de până la 510MB/s, depășind cu mult capabilitățile cardurilor actuale CFast, seria G oferă fotografiere în rafala de mare viteză pentru imagini RAW de înaltă rezoluție, maximizând capabilitățile camerelor DSLR de ultimă generație.

Pe lângă viteza de scriere extrem de ridicată, noile cârduri CFast sunt compatibile cu standardul VPG130 pentru înregistrarea în siguranță a conținutului video 4K la calitate cinematografică și la o viteză foarte mare.

Este garantată o viteză minimă de scriere continuă de 130MB/s, noul suport media fiind ideal pentru înregistrare stabilă de conținut video 4K, cum ar fi modul Cinema RAW light mode.

Un flux de lucru eficient este esențial pentru fotografii și videografii profesioniști care lucrează în medii dificile și cu termene limită foarte strânse.

Cu o viteză de citire foarte rapidă de 530MB/s, G Series CFast reduce substanțial timpul necesar pentru transferarea către un PC a fișierelor RAW, înregistrărilor video 4K de dimensiuni mari și a imaginilor de rezoluție foarte mare.

Noile carduri CFast au fost supuse unor teste de rezistență stricte de căderi, vibrații, șocuri și rigiditate, fiind ideale pentru fotografiere în locații diferite. Funcționează într-o marjă variată de temperatură sunt foarte rezistente la electricitate statică.

Sunt dotate cu o carcasă durabilă și prevăzute cu software-ul Sony File Rescue software[iv] pentru recuperarea fotografiilor șterse accidental, cum ar fi imaginile și conținutul video RAW, fotografii profesioniști având garanția că pot fotografia în cele mai dificile condiții.

Noile carduri de memorie G Series CFast 2.0 vor fi disponibile cu capacitățile de stocare de 32GB (CAT-G32), 64GB (CAT-G64) și 128GB (CAT-G128), începând cu primul trimestru din 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu