Sony ar putea prezenta în ianuarie 2015 o tabletă cu specificaţii aproape incredibile

Sony ar putea prezenta, în ianuarie, chiar în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas, o tabletă cu specificaţii aproape incredibile pentru nivelul hardware de astăzi, notează hit.ro.

Este vorba despre Sony Xperia Z4 Tablet Ultra, o tabletă cu display de 12,97 inch cu rezoluţie 4K şi aspect 4:3, şi care se bazează pe cel mai puternic chipset al momentului, Snapdragon 810.

Dacă rezoluţia de 3840 x 2400 pixeli a ecranului de 13 inch este una rezonabilă la aceste dimensiuni, semne de întrebare apar atunci când vorbim despre cei 6GB RAM cu care ar fi dotată Xperia Z4 Tablet Ultra, dublu faţă cele mai puternice dispozitive cu Android din această categorie. Care ar fi justificarea celor 6GB RAM? Niciuna, dacă ne întrebaţi pe noi, pentru că vorbim despre o tabletă cu Android, nu cu Windows.

Posibilele specificaţii ale Sony Xperia Z4 Tablet Ultra mai cuprind, potrivit PadNews, 64GB spaţiu intern de stocare, o cameră foto video performantă, capabilă de flmare 4K şi o baterie de capacitate mare, respectiv 12.100 mAh.

Nu uitaţi, momentan, vorbim doar despre speculaţii pe marginea specificaţiilor Xperia Z4 Tablet Ultra, aşa că ne păstrăm anumite rezerve şi aşteptăm informaţiile oficiale, care ar trebui să fie prezentate de Sony pe 5 ianuarie, chiar înainte de deschiderea pentru public a CES 2015.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu