Şomerul ce riscă să nu fie angajat vreodată. A scris un "SIVIU" (CV) cum nu aţi mai văzut!

Un tânăr din Dej, România, are cele mai slabe şanse de a se angaja la lucru. Bărbatul şi-a scris propriul model de CV, într-un stil cât se poate de original, notează stiridecluj.ro.

În loc de CV bărbatul a scris "SIVIU", iar detaliile cele mai importante, care ar trebui să se regăsească în această prezentare personală, lipsesc.

Managerul firmei la care s-a adresat tânărul a povestit întreaga istorie sursei citate. Bărbatul s-a prezentat la firmă spunând că îşi caută un loc de muncă.

"I-am explicat că nu avem momentan posturi libere, dar pentru a nu-l refuza i-am sugerat să-şi aducă un C.V., să-l depună la noi la secretariat şi în momentul în care avem un post liber, dacă se încadrează cerinţelor, o să-l contactăm. A doua zi tânărul a venit din nou la noi la firmă, cu 'Siviul' în mână şi pregătit de muncă. I-am explicat că o să fie contactat când o să avem nevoie de el", a precizat managerul.

În "SIVIU", cum îl numeşte bărbatul, scrie că a mai lucrat "cu lemne" şi afirmă că aptitudinile sale sunt "amabil şi harnic". Adresa la care poate fi contactat bărbatul este ..._gigolo@yahoo.com.

Vă prezentăm "SIVIUL" (CV) bărbatului.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu