"Soluţia" de pe panourile publicitare - mărul discordiei între Chirtoacă şi Dodon

Embed:

Campania electorală ia amploare şi pe internet. Bătălia se dă, în special, între candidaţii pentru funcţia de primar al Capitalei, desemnaţi de partidele parlamentare. După ce liberalul Dorin Chirtoacă şi liberal-democratul Victor Bodiu s-au acuzat reciproc de plagiatul sloganelor, acum comunistul Igor Dodon spune că vicepreşedintele PL este lipsit de inspiraţie şi îi fură ideile.

Acum câteva zile, Partidul Liberal şi Dorin Chirtoacă au lansat site-ul solutia.md. Sloganul în care cuvântul cheie este "soluţia" a apărut încă în martie, pe mai multe panouri publicitare. Ulterior, comunistul Igor Dodon a recunoscut că sloganul îi aparţine. Acum, Dodon spune că Dorin Chirtoacă i-a furat ideea.

"Unii din concurenţii electorali sunt mai puţin inspiraţi şi se ocupă cu plagiatul electoral. De la unii încearcă să preia moto-ul de bază, de la alţii încearcă să fure, să plagieze ideile care au fost lansate cu mult, mult timp înainte. Actualul primar nu este soluţia, ci problema Chişinăului", a spus Dodon.

"Cuvintele din dicţionarul explicativ al limbii române nu le-a privatizat nimeni, şi nimeni nu le-a privatizat niciodată" a menţionat candidatul PL la funcţia de primar, Dorin Chirtoacă.

Şi Victor Bodiu şi-a lansat propriul site. Aici pot fi găsite informaţii despre candidatul PLDM, programul electoral, precum şi lista candidaţilor partidului pentru funcţia de consilier municipal. Site-ul are şi o galerie video şi una de fotografii, inclusiv cu familia lui Bodiu. Spre deosebire de Chirtoacă şi Bodiu, Igor Dodon are blog deja de peste un an. Pe site-ul internet candidatul PCRM îşi exprimă punctul de vedere asupra mai multor probleme de interes public.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu