SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2016. Cum te va afecta în dependenţă de zodie

Solstiţiul de vară 2016 este un eveniment care afectează cu siguranţă zodiile. Nativii unor zodii vor simţi o schimbare importantă. Pentru unii, acest fenomen este unul foarte special şi vine cu veşti bune, pentru alţii norocul nu va surâde aşa mult, scrie revistateo.ro.

Cum influenţează solstiţiul de vară 2016 zodiile de foc

Solstiţiul de vară le aduce veşti bune zodiilor de foc. Vor primi un impuls de energie, care ii face foarte activi la locul de munca şi care le da cele mai bune idei. Pentru Berbeci, acest eveniment astronomic poate reprezenta începutul unei perioade bune profesionale, care va fi remunerată pe masură. Leii se vor simţi mai creativi şi vor lua unele decizii al căror impact va fi benefic pentru viitor. Sagetatorii vor gasi ideile potrivite pentru a duce la bun sfarşit cele mai grele sarcini.

Cum influenţează solstiţiul de vară 2016 zodiile de apă

Pentru zodiile de apa, lucrurile nu stau chiar pe roze. Solstiţiul le poate provoca unele neplaceri şi nu vor fi foarte avantajate de acest fenomen. Pestii se simt foarte vulnerabili, iar norocul nu pare să le suradă în această perioadă. Se simt năpăditi de gânduri negative şi nu au chef de nimic. Scorpionii s-ar putea confrunta cu probleme de ordin medical, fie că este vorba de neplaceri cauzate de sistemul digestiv, fie dureri articulare. În ceea ce îi priveşte pe Raci, ei stau puţin mai bine, dar nu este exclus să apară neînţelegeri în cuplu şi certuri.

Cum influenţează solstiţiul de vară 2016 zodiile de pamânt

Pentru zodiile de pamant, solstiţiul este o perioadă cu dus şi întors. Câstigă în unele planuri, iar în altele pierd, astfel încât este greu de spus dacă acest fenomen le avantajează sau nu. Taurii se vor descurca mai bine la locul de muncă, dar in acelaşi timp sănătatea lor ar putea avea de suferit şi nu sunt excluse problemele cu tensiunea arterială. Fecioarele sunt mai entuziaste şi mai creative ca de obicei, însă au de suferit la sectorul financiar, unde pare că nu se descurcă cu cheltuielile. Pentru Capricorni se vede o uşoară ameliorare în plan sentimental, dar apar neplăceri la locul de muncă.

Cum influenţează solstiţiul de vară 2016 zodiile de aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Solstiţiul de vară 2016 aduce destul de multă confuzie în rândul zodiilor de pământ. Nu putem spune, însă, că este o perioadă negativă pentru ele, ci doar că ar trebui să aibă mai multă grijă în perioada acestui fenomen. Vărsătorii ar trebui sa fie atenţi în plan amoros, unde ar putea apărea câteva mici neînţelegeri. Balanţele ar trebui să aiba grijă la cum îşi cheltuiesc banii pentru că vor fi tentate să facă unele cumpărături costisitoare. Gemenii se simt puţin pierduţi şi au unele dificultăţi de concentrare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu