Solskjaer revine pe Old Trafford. Tehnicianul norvegian a fost numit în funcția de antrenor interimar la Manchester United

Embed:

Ole Gunnar Solskjaer revine pe Old Trafford. Tehnicianul norvegian a fost numit în funcția de antrenor interimar al formației Manchester United până la finalul sezonului.

Solskjaer va fi ajutat la United de Mike Phelan, fostul secund al lui Alex Ferguson, dar şi de Michael Carrick, fostul jucător de pe "Old Trafford". Norvegianul l-a înlocuit pe banca tehnică a "diavolilor roşii" pe Jose Mourinho, care a fost demis din funcție.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani nu se află la prima experiență ca antrenor la Manchester United. Între anii 2008-2011, acesta a pregătit echipa de rezerve a clubului englez.

Ca tehnician, norvegianul a mai stat pe banca lui Molde în două mandate , iar în 2014 dar pentru o scurtă perioadă de timp a fost la cârma formaţiei Cardiff City.

Ole Gunnar Solskjaer a fost jucătorul lui Manchester United timp de 11 sezoane. El a marcat golul victoriei în finala Ligii Campionilor din anul 1999, câștigată de United în fața lui Bayern Munchen, scor 2-1.

După 17 etape disputate în Premier League, Manchester United se află pe locul 6 în clasament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu