"Solicitarea PSRM de a organiza alegeri repetate în Capitală, o ISTERIE POLITICĂ a lui Dodon"

Embed:

Solicitarea Partidului Socialiştilor privind organizarea repetată a alegerilor primarului Capitalei este o isterie politică disperată a preşedintelui formaţiunii, Igor Dodon. De această părere sunt mai mulţi analişti politici, care au fost invitaţi la emisiunea Fabrika

Fondatorul Partidului Socialiştilor, Valentin Krâlov, consideră drept catastrofal rezultatul obţinut la alegerile locale de partidul lui Dodon. 

"Referitor la declaraţia conducerii PSRM privind repetarea turului, cred că această cerinţă nu este fondată şi poate fi explicată foarte simplu, din cauza isteriei politice, înfrângerii catastrofale", a spus Valentin Crîlov. 

După rezultatul slab al socialiştilor la alegerile locale, Rusia ar putea schimba miza în Moldova, susţin analiştii politici. Iar Igor Dodon are de dat explicaţii celor care l-au susţinut de peste hotare.

"Acest raport, care trebuie făcut, îndreptăţit și trebuie explicat. Se pune un mare semn de întrebare şi probabil planează incertitudinea, probabil a Moscovei, dacă să mai susţină proiectul dat sau să se îndrepte spre alt proiect", a declarat comentatorul politic Olga Nicolenco. 

De asemenea, experţii au criticat comportamentul liderului PSRM, după anunţarea rezultatelor celui de-al doilea tur de scrutin, din 28 iunie.

"În momentul când noi vorbim de maidanez, pe partea cealaltă, în psihologie, vine un alt tip de animal, astea două să se completează. Şi atunci cei care sunt curioşi vor vedea cine de cine fuge", a precizat profesorul de la Catedra de Psihologie ULIM, Gholamali Mohammadifard.

Juriştii Partidului Socialiştilor au depus miercuri o contestaţie la Judecătoria Sectorului Centru al Capitalei, în care invocă mai multe fraude în timpul scrutinului.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu