Şoferul microbuzului lovit ieri de un camion A MURIT în spital. Opt răniţi rămân internaţi

Embed:

Din cei 27 de oameni răniţi în cele două accidente rutiere de ieri de pe traseul Chişinău-Ungheni, în spitalul din Ungheni au mai rămas internaţi opt. Şoferul camionului, implicat în accident, a murit la locul tragediei, iar conducătorul auto al microbuzului a murit la spital, noaptea trecută.

Şase pasageri au fost internaţi în secţiile traumatologie şi neurologie, iar starea lor este stabilă. Alţi doi sunt în secţia reanimare.

"Unul are luxaţie de femur, deja e transferat în secţia de traumatologie. Iar o femeie cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de oase omoplate este într-o stare stabilă şi mâine va fi transferată în secţia neurologie", a comunicat Boris Balan, medic anesteziolog.

"Mă simt foarte rău după accident, ţin minte când m-am trezit, era rutiera fărâmată şi camazul şi nişte oameni răniţi şi şoferul mort.  La cap m-am lovit, piciorul s-a fracturat şi mâna", a relatat unul dintre pasageri.

"Nu mă simt prea bine, după o zi grea de ieri nu prea... e greu... te porneşti acasă după o săptămână şi cazi în accident. Cred că starea psihică este mai rea decât cea fizică", a spus un alt pasager accidentat.

Accidentele au avut loc în acelaşi loc, pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de satul Pârliţa. Primul impact a avut loc între un microbuz şi un camion.

Al doilea impact s-a produs în timp ce echipajul de poliţie investiga acest caz. Atât şoferul, cât şi pasagerul acestuia sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit martorilor, cel de-al doilea accident s-a produs din cauză că poliţiştii n-au instalat indicatoare de semnalizare. Poliţiştii resping acuzaţiile.

Oamenii legii susţin că accidentul s-a produs din cauză că şoferul camionului a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu microbuzul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu