Şoferul din Taraclia, aproape de COMĂ ALCOOLICĂ care a ucis patru oameni şi a rănit două persoane, ŞI-A AFLAT SENTINŢA (VIDEO)

Îşi va petrece următorii 12 ani după gratii. Vorbim despre un şofer, care fiind aproape de comă alcoolică, a provocat un accident rutier, soldat cu 4 morţi şi doi răniţi.

Tragicul incident a avut loc în toamna anului trecut, în noaptea de 28 noiembrie 2017, la ieşirea din satul Valea Perjei, raionul Taraclia. Individul, în vârstă de 30 de ani, care avea o concentraţie de 3,78 g/l de alcool în sânge, se deplasa cu viteză excesivă.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, după care a ieşit brusc pe contrasens, tamponându-se frontal într-un autovehicul de model VAZ, ce se deplasa regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul şi cei 3 pasageri din VAZ au murit pe loc, iar inculpatul şi ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi de urgenţă la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit oamenilor legii, individul circula fără permis de conducere, deoarece, anterior, bărbatul a fost depistat la volan în stare de ebrietate. Ca urmare, inculpatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe o perioadă de trei ani. 
Mai mult, individul se află la evidenţa medicului narcolog.

Pe lângă pedeapsa închisorii, acesta a fost obligat să le achite rudelor celor 4 victime decedate în accident câte un milion de lei drept prejudiciu moral şi 18 mii de lei pentru cheltuieli de judecată.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu