Şoferul care a încercat să intre cu microbuzul în cordonul polițiștilor, plasat în arest la domiciliu

Alexei Alexeev, şoferul microbuzului care a intrat în mulțime în timpul protestelor violente din fața televiziunii naționale, a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de judecătorii de la Curtea de Apel. 

PUBLIKA.MD amintește că, duminică 17 septembrie, mai mulţi manifestanţi în frunte cu preşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase şi liderul PAS, Maia Sandu, au încercat să forţeze intrarea în sediul Moldova 1. Ei au cerut ca să fie invitaţi mai des la postul public de televiziune. Forţele de ordine au deschis o cauză penală.

Citeşte şi: Un microbuz al organizatorilor protestului "DA" a încercat să intre în polițiștii care asigurau ordinea! Şoferul se va alege cu dosar penal

La Televiziunea Naţională, manifestanţii au încercat să intre cu un microbuz în curte, punând în pericol atât viaţa protestatarilor, cât şi a poliţiştilor. Aceştia însă au fost opriţi de forţele de ordine. 

În timpul manifestaţiilor violente de lângă postul naţional de televiziune patru poliţişti au fost răniţi.  Unul dintre oamenii legii a fost lovit puternic în cap. Sunt informaţiile prezentate de preşedintele Sindicatului "Demnitate" al poliţiştilor, Mihai Laşcu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu