Șoferul care a accidentat mortal un tânăr la Cuconeştii Noi şi a fugit de la faţa locului, CONDAMNAT la 11 ani de închisoare

Șoferul care a accidentat mortal un tânăr la Cuconeştii Noi şi a fugit de la faţa locului a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Deopotrivă cu pedeapsa închisorii, inculpatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani.

Tragicul accident s-a produs în noaptea de 12 aprilie 2017, pe drumul central din satul Cuconeştii Noi, când inculpatul, fără a deţine permis de conducere a urcat beat la volanul unui VAZ, însă nu s-a isprăvit cu conducerea maşinii şi a virat pe acostament, spulberând doi tineri, care erau frate şi soră.

Impactul a fost atât de violent, încât tânărul, în vârstă de 23 de ani, a decedat pe loc, iar sora acestuia, de 17 ani, a fost internată în stare gravă la spital.

Expertizele dispuse de procurori pe caz au concluzionat, că în momentul impactului, inculpatul, în vîrstă de 29 de ani, conducea cu o viteză de peste 80 km/h.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu