Şoferul camionului care a lovit microbuzul de pe linia Cobusca - Chișinău AR FI ADORMIT LA VOLAN

Embed:

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital cu leziuni uşoare, iar altele două s-au ales cu diferite traumatisme după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un camion.

Accidentul s-a produs în această dimineață  în apropierea localității Țânțăreni din Anenii Noi. Potrivit poliţiei, şoferul camionului a adormit la volan.

În autovehiculul de pe linia Cobusca - Chișinău erau trei pasageri.

Tânărul care a avut de suferit în urma accidentului a fost transportat la spital. Potrivit medicul traumatolog, pacientul este într-o stare satisfăcătoare şi va fi supravegheat în continuare.

"Am făcut investigaţie este suspecţie la fractură de vertebră toracală, dar după mobilitatea capului, gâtului nu. O să îi punem un guler cervical. Şi supravegherea în dinamică", a declarat medicul Sava Platon. 

Oamenii din apropiere au tras o sperietură, după ce în jurul orei şase dimineaţa s-au auzit sunetele unei lovituri puternice:

"Am auzit o zguduitură mare. Trăim la şosea şi m-am gândit că au lovit în gardul meu şi am ieşit afară să văd ce este. Când mă uit două maşini, una în urmă una înainte. Da acesta venea din urmă şi cred că a adormit sau ce a fost cu el nu ştiu."

Administratorul rutei de microbuz crede că şoferul camionului care avea numere de înmatriculare din Ucraina, a adormit la volan.

"O adormit şoferul de la camionul acesta mare. Da, din Ucraina, maşina e înainte. Norocul nostru că au fost patru oameni", a declarat 

Potrivit poliției, camionul nu a respectat distanța și a lovit microbuzul de pe linia Cobusca - Chișinău.

Ambii şoferi sunt testaţi dacă au consumat băuturii alcoolice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu