Şoferul autocisternei, care s-a tamponat cu un microbuz la Dănceni, a decedat

Embed:

Era aproximativ ora 14.00. Cei 16 pasageri din microbuz, printre care şi doi copii, se întorceau de la o înmormântare din Ialoveni. În intersecţie, o autocisternă a izbit în plin microbuzul.

În autocisternă se afla doar şoferul, care a decedat pe loc. Unul dintre pasagerii microbuzul îşi aminteşte cu groază despre clipele pe care le-a trăit.

"A venit maşina spre noi. Ţin minte doar atât. Am putut să ies din maşină şi să scot ce a mai rămas. Uitaţi-vă, copilul are 12 ani, este mort", spune un bărbat.

Prin momente de groază au trecut şi rudele victimelor.

"Fiul meu are 14 ani, dar nu-l găsesc. Au decedat trei neamuri ditr-o familie, într-un accident", a menţionat un domn.

La locul accidentului au venit opt echipe de medici, zeci de agenţi de circulaţie, salvatori şi pompieri.

"N-am putea spune cauza, dar autocamionul se deplasa pe drumul principal, iar rutiera se deplasa din direcţia Ialoveni. Probabil, trebuia să cedeze, dar noi nu putem spune cu certitudine care cine este vinovat în acest accident", a declarat şeful Direcţiei Poliţie Rutieră, Sergiu Armaşu.

Deocamdată, nu se ştie numărul exact al persoanelor decedate. Medicii spun că este vorba de patru morţi, printre care un copil de 12 ani. Poliţiştii au anunţat anterior, însă, că în urma impactului au decedat şase persoane.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu