Şoferiţă eroină. Ce a făcut după ce în maşina ei a urcat un bărbat care a vrut să se sinucidă

O româncă e eroină în Italia. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a salvat viața unui italian de 42 de ani, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino.

Potrivit Rotalianul, totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 pe via Parri din localitatea Torre Pellice, situată în aceeași provincia menționată mai sus, unde bărbatul a încercat să se sinucidă dându-și foc în maşina sa. Femeia româncă, rezidentă în zonă, a văzut mașina în flăcări și a sunat imediat la 112, apoi l-a văzut pe om lângă mașină cu hainele din care ieșea fum și n-a mai stat mult pe gânduri: l-a urcat în mașina ei pentru a-l duce la spital.

Eroina l-a transportat pe bărbatul italian la secția Urgențe a spitalului din Pinerolo, de unde a fost transportat apoi la spitalul Cto din Torino cu elicopterul. Medicii au constatat că starea sa este foarte gravă, victima a suferit arsuri pe 45% din corpul său.

La fața locului au sosit și pompierii care au stins focul, dar și carabinierii care investighează motivele pe care le-ar fi avut bărbatul ca să recurgă la acest gest necugetat. Surse locale scriu că victima suferise o dezamăgire sentimentală și de aceea ar fi încercat să-și dea foc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu