Şoferiţa din Harkov care a ucis cinci oameni cu mașina A PLÂNS ÎN HOHOTE în fața instanței (VIDEO)

Fiica oligarhului ucreainean, care a ucis cinci oameni într-un accident teribil, a fost arestată preventivă pentru două luni, pentru a nu fugi din țară. Ea a început să plângă în fața instanței, atunci când a auzit decizia. Între timp, ancheta în acest caz a scos la iveală că ea fumase cannabis înainte să comită accidentul, dar și că ar fi pierdut controlul bolidului după ce s-a luat la întrecere, scrie libertatea.ro.

Alyona Zaitseza, în vârstă de 20 de ani, este fiica unui oligarh ucrainean care are o avere de mai multe milioane de dolari. Zilele trecute, tânăra care era deja cunoscută pentru extravaganțele ei a ajuns în centrul atenției după ce a provocat o tragedie. A lovit cu mașina mai mulți pietoni, după ce a trecut cu viteză pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un alt vehicul, pentru ca apoi să se răstoarne cu mașina ei. Bilanțul accidentului care a avut loc în centrul orașului Kharkiv se ridică la cinci morți și șase răniți

"Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat și că oameni au suferit", a spus ea în fața instanței. A refuzat, însă, să ofere mai multe detalii despre accident, invocând un articolul care îi acordă dreptul de a nu se autoincrimina. Avocatul ei a cerut ca aceasta să fie judecată în arest la domiciliu, până la finalul procesului. Judecătorul a respins însă această propunere și a cerut să fie arestată preventiv pentru două luni, pentru a o împiedica să fugă din țară.

Acest anunț a făcut-o pe Alyona să izbucnească în hohote de plâns.

În plus, o înregistrare cu accidentul lansează o nouă ipoteză. Ea s-ar fi luat la întrecere cu o altă mașină, cu puțin timp înainte ca mașina ei marca Lexus intre într-un Volkswagen Touareg, s-a întors în loc, apoi a ricoșat într-un grup de persoane.

Tânăra de 20 de ani primise nu mai puțin de opt amenzi, dintre care patru pentru depășirea limitei de viteză.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu