ȘOFERIȚA, care a provocat accidentul de pe strada Alba Iulia, era BEATĂ-CRIȚĂ! Cât a consumat înainte de a urca la volan

Embed:

Șoferița care ar fi provocat teribilul accident de pe strada Alba Iulia din Capitală se afla în stare avansată de ebrietate. Potrivit poliției Capitalei, femeia în vârstă de 33 de ani avea o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge, iar norma admisă este de 0,30.

Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de şeful-adjunct interimar al Direcţiei Poliţie Chişinău, Marin Garaz.

Astfel, șoferița a depășit de șapte ori norma de alcoolemie admisă. Potrivit specialiștilor, o femeie care cântăreşte aproximativ 60 de kilograme are nevoie de două ore şi jumătate pentru a scăpa de alcoolul din sânge.

CITEȘTE ȘI: Şoferiţa care a intrat cu mașina în troleibuz pe strada Alba Iulia a fost condamnată, anterior, pentru provocarea unui accident (DOC)

De menționat că recuperarea completă a organismului după consumarea unor cantităţi mari de alcool poate să dureze şi mai mult de 48 de ore.

CITEȘTE ȘI:(VIDEO) "Ești o potențială ucigașă". Cum a fost surprinsă şoferiţa care a provocat accidentul de pe strada Alba Iulia

PUBLIKA.MD amintește că acum trei zile o mașină de lux a intrat într-un troleibuz. În urma impactului, pasagerul din automobil a murit pe loc, iar peste 20 de persoane din troleibuz au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit datelor preliminare, de vină ar fi fost șoferul Porche-ului, care conducea cu viteză excesivă și a trecut la culoarea roșie a semaforului. Ieri, poliția a declarat că șoferița nu era la prima abatere. Aceasta avea 43 de procese contravenționale și anterior a stat în închisoare jumătate de an, pentru provocarea unui accident.

CITEȘTE ȘI: Cine este bărbatul care a decedat în cumplitul accident de la Buiucani

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu