Şoferii şi pietonii, mulţumiţi de lucrările de deszăpezire a oraşului: Sincer, e minunat

Embed:
Muncitorii întreprinderilor municipale din Chişinău au lucrat necontenit, noaptea trecută, pentru a curăţa străzile şi curţile de zăpadă. În sectoare au fost scoase 90 de unităţi speciale şi împrăştiate 800 de tone de material antiderapant. Şoferii spun că au rămas plăcut suprinşi că de dimineaţa drumurile din Capitală erau deja curate.

Şoferii susţin că se deplasează prin oraş fără probleme.

"Destul de bine au fost curăţite, chiar e de mirare că după aşa o ninsoare de ieri, astăzi drumurile sunt foarte curăţate."

"Foarte, foarte bine. Nici nu ai ce să discutăm."

"Sincer, e minunat. Eu nu am aşteptat aşa ceva, e minunat. -Nu aţi avut nicio problemă să vă deplasaţi? -Nu, de dimineaţa - nu."

Şi pietonii spun că trotuarele au fost curățate suficient.

"Au curăţat bine. Oamenii lucrează zi şi noapte, nu stau."

"Sincer să fiu, în comparaţie cu anii precedenţi, acum este mai bine. Mulţumim, acum asfaltul este curat."

Reprezentanţii Primăriei Capitalei spun că lucrările pentru dezăpezirea curţilor blocurilor vor continua.

"Li s-a solicitat pretorilor de sector să mobilizeze în teritoriu agenţii economici şi persoanele fizice care deţin imobile pentru ca aceştia să-şi cureţe zăpadă din faţa blocurile pe care le deţin", a spus Vadim Brânzaniuc, purtător de cuvânt al Primăriei Capitalei .

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a anunţat pe reţelele de socializare că primăria pune la dispoziție locuitorilor Capitalei mașinile turn pentru a-i ajuta să cureţe acoperişurile clădirilor de ţurţuri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu