Şoferii, REVOLTAŢI de scumpirea carburanților. Conducătorii auto se pregătesc de PROTEST

Embed:

Noile scumpiri ale carburanţilor au generat un val de nemulţumiri în rândul mai multor şoferi din ţară. Aceştia sunt indignaţi de faptul că preţurile pentru combustibil sunt ca şi cele europene, pe când starea drumurilor este una deplorabilă, iar pensiile şi salariile sunt mici.

În acest context, conducătorii auto s-au mobilizat pe o reţea de socializare şi pun la cale organizarea unui protest.

Autorul postării îndeamnă cetăţenii să se mobilizeze şi să organizeze un protest paşnic, în care să ceară socoteală autorităţilor, care au acceptat scumpirile. Unul dintre organizatorii întrunirii a declarat pentru postul nostru de televiziune că deocamdată nu este clar când va avea loc manifestaţia, şi nici câţi şoferi vor ieşi în stradă.

În urma scumpirilor de acum câteva zile, un litru de benzină A 95 a ajuns să coste 19 lei şi 20 de bani pentru un litru, cu 55 de bani mai mult. Motorina s-a scumpit cu 65 de bani şi se vinde cu 17 lei şi cinci bani.

Cea mai mare majorare, de 1 leu şi 20 de bani, este pentru gazul lichefiat. Un litru a ajuns să coste 11 lei şi cinci bani, faţă de 9 lei şi 85 de bani, cât a fost până acum.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu