Şoferii în vizorul poliţiei rutiere. Aproximativ 60 de conducători auto au fost amendaţi timp de câteva ore

Embed:

Poliţia este cu ochii pe vitezomani. Oamenii legii au iniţiat o campanie ce vizează reducerea numărului de accidente din cauza vitezei excesive. Timp de câteva ore, aproximativ 60 de conducători auto, care au încălcat regulamentul, au fost traşi pe dreapta şi amendaţi.

Majoritatea şoferilor, opriţi de poliţişti că au încălcat regulamentul, spun că s-a întâmplat pentru prima dată. "Copilul este la spital la Centrul Mamei şi Copilului. Eram nervos şi mergeam repede", spune un şofer.

Unii conducători auto, speriaţi de camera de luat vederi, au refuzat să răspundă  la întrebările poliţiştilor.

Potrivit Poliţiei, operaţiunea dă rezultate doar în perioada când se desfăşoară acţiunea. "Pentru o perioadă anumită de timp ei sunt mai disciplinaţi. Dar este important să menţionăm faptul că atâta timp cât şoferii nu vor realiza însăşi propria responsabilitatea nici o instituţie de stat nu va reuşi să diminuieze tragediile care se produc din cauza vitezei", a precizat Dana Andronic, Serviciul de Presă.

De la începutul anului curent, din cauza vitezei excesive, pe traseele ţării  au avut loc aproximativ 600 de accidente rutiere, soldate cu 163 de morţi şi peste 700 de răniţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu