Şoferii de microbuze, surprinşi pe contrasens, concediaţi

Cei doi şoferi de microbuz, surprinşi săptămâna trecută că au încălcat regulamentul circulaţiei rutiere, vor fi sancţionaţi dur. Cel puţin aşa susţine şeful direcţiei Transport Public şi Căi de Comunicaţii a Primăriei, Adrian Boldorescu. Potrivit lui, cei doi conducători auto vor rămâne şomeri.

"Şoferul de pe ruta 184, care a ieşit pe contrasens, a fost deja concediat, chiar dacă a fost amendat şi de Poliţia Rutieră. Despre celelalte accidente în care au fost implicate microbuze de pe rute nu avem deocamdată informaţia. Cu siguranţă va fi concediat şi şoferul implicat în accidentul de pe Asachi", a menţionat Boldurescu.

Un microbuz de pe ruta 184 a iesit pe contrasens, blocând circulaţia pe strada Independenţei din Chişinău. La volanul acestuia se afla un bărbat de 32 de ani. Potrivit Politiei Rutiere, şoferul microbuzului a fost amendat cu 1000 lei, pentru "blocarea intentionata a circulatiei".

Publika.md menţionează că săptămâna trecută un microbuz de rută a lovit o maşină trasă pe dreapta de un poliţist. Imaginile video au fost postate pe internet de un martor ocular.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu