Şoferii de maxi-taxi cer tarife mai mari pentru călătorii, dar unii dintre ei au atestat profesional EXPIRAT DIN 2015

Vor tarife de 10 lei pentru o călătorie, dar transportă călătorii în condiţii groaznice, punându-le viaţa în pericol. Este vorba despre şoferii de maxi-taxiuri din Capitală. Mai mult decât atât, unii dintre ei nu au fost atestaţi profesional din 2015, sunt agresivi şi conduc cu viteză. 
 
O dovadă în acest sunt imaginile trimise de un martor ocular la adresa redacţiei. 
 
Fiind pasager în microbuzul de pe linia 125, bărbatul a observat că atestatul profesional al şoferului este expirat din aprilie 2015. 
 
"Şofer rutiera 125, nu are certificat prelungit din aprilie 2015, ceia ce nu-l opreşte să transporte oamenii ca vitele în continuare, în acelaşi timp fiind agresiv. Mai mult decât atât, certificatul respectiv are urme vizibile de manipulare pentru a nu putea fi citit de către calatori. E interesant cum poate un şofer de microbuz să profeseze în transportul public a călătorilor timp de mai mult de 2 ani fără a fi controlat şi oprit de autorităţi? În ce stare e individul care o face?", se întreabă bărbatul care a expediat imaginile la adresa redacţiei noastre. 
 
Dar... ce mai contează certificatul de atestare profesională, dacă avem icoane în microbuz?

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu