Șoferii continuă să parcheze pe trotuarul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, chiar dacă Primăria a montat piloni impotriva parcării (FOTOREPORT)

Soferii continuă sa parcheze pe trotuarul de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, chiar dacă municipalitatea a instalat, săptămâna trecută, piloni care interzic accesul pe trotuarele de pe bulevard.

Chiar dacă ieri am scris despre acest subiect, situația nu s-a schimbat. Șoferii au rămas la fel de nedisciplinați și continuă să încalce legislația.

Aceștia sfidează bunul-simţ şi merg nestingherit pe trotuare, chiar lângă pietoni, pentru a găsi un loc pentru maşinile lor.

Poliţia spune că cei care parchează ilegal riscă amendă de până la trei sute de lei şi două puncte de penalizare. Recent, autorităţile au instalat pe câteva tronsoane de pe bulevardul Ştefan cel Mare mai mulţi piloni de interzicere a accesului pe trotuare.

În următorul an, urmează să mai fie montaţi stâlpi şi pe străzile Vasile Alecsandri şi Negruzzi. Pentru acest proiect au fost alocate peste cinci milioane de lei.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu