Şoferii acestor maşini au uitat de regulamentul circulaţiei rutiere FOTO

Tot mai multe persoane se alătură campaniei "Viaţa are prioritate", lansată de Publika TV. Pe adresa noastră au fost trimise mai multe poze, în care sunt surprinse maşini parcate neregulamentar.

Prima imagine a fost surprinsă pe strada G.Bănulescu-Bodoni din Chişinău. O maşină Renault, cu numărul de înmatriculare C IT 040, este parcată neregulamentar. Autoturismul staţionează la intersecţie şi contrar sensului de circulaţie.

Pe aceeaşi stradă a fost surpinsă şi o altă maşină, şoferul căreia pare să nu cunoască regulamentul circulaţiei rutiere. Un Ford gri, cu numărul de înmatriculare CR GV 0777 a fost parcat pe trotuar.

Şoferii altor două maşini, din poza de mai jos, o Toyota cu numărul de înmatriculare K IU 200 şi un BMW cu numărul KBG 135, au staţionat, la fel, pe trotuar.

O altă maşină parcată neregulamentar a fost surprinsă la intersecţia străzilor A. Puşkin şi Columna din Capitală, în apropiere de centrul comercial Sun City. Este vorba despre un autoturism cu numărul de înmatriculare K BF 803, care staţionează în intersecţie, perturbând circulaţia.

Dacă ai surprins şi tu încălcarea regulilor de circulaţie şi ai imagini video sau poze, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md sau prin intermediul opţiunii Ştirea Ta

Toţi suntem responsabili! Să trecem de la vorbe la fapte!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu