Şoferi drogaţi, reţinuţi de INP. Ce au descoperit poliţiştii în automobilele acestora (FOTO)

Doi şoferi drogaţi au fost reţinuţi de inspectorii de patrulare la sfârşitul săptămânii trecute. 

Primul şofer, un tânăr de 26 de ani, locuitor al municipiului Bălți, avea un comportament neadecvat, inspectorii de patrulare au solicitat ca să treacă testarea narcologică.

În urma verificării portbagajului automobilului, polițiștii de patrulare au depistat într-o hârtie o masă vegetală, asemănătoare marijuanei şi o sticluță cu volumul de 0,5 ml, în interiorul căruia se observa o depunere de culoare cafenie.

Un alt șofer, suspect că ar fi drogat a fost depistat în noaptea de 1 spre 2 aprilie, în jurul orei 04:00 pe o stradă din Capitală.

În urma verificării mașinii și a șoferului, în vârstă de 36 de ani, inspectorii au depistat mai multe obiecte ascuțite şi pachețele din polietilenă în care se afla o substanță de culoare albă.

Pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate narcologică, legislația prevede o amendă de la 37.500 la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu