Şofer oprit în trafic pentru că nu purta centura de siguranţă. A AVERTIZAT poliţiştii că cheamă paza Parlamentului (VIDEO)

Embed:

Conducea fără a avea centura de siguranță cuplată şi a fost oprit în raionul Ialoveni de către inspectorii de patrulare. Este vorba despre un şofer de 41 de ani, care a avertizat polițiștii că cheamă paza Parlamentului. 

Acesta este consilierul unui deputat liberal. Alexandru Grecu a înjurat poliţiştii şi a încercat să se folosească de funcţie pentru a-i influenţa. Grecu, care deţine funcţia de consilier al deputatului liberal Lilian Carp, s-a dat în spectacol după ce poliţiştii i-au cerut actele la control.

În loc să prezinte documentele solicitate, el a scos legitimaţia de la Parlament. Mai mult, bărbatul a ameninţat că va chema paza Legislativului. 

Potrivit oamenilor legii, pentru încălcarea comisă în trafic și cuvintele necenzurate aduse în adresa ofițerilor de patrulare, pentru că nu purta centura de siguranță, neîndeplinirea cerințelor agentului de patrulare, șoferul, consilier al liberalului Lilian Carp, a fost documentat și i-a fost aplicată o amendă. 

După ce a aflat că întregul incident a fost filmat, Alexandru Grecu a negat că i-ar fi insultat pe poliţişti. 

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că nu va tolera un astfel de comportament din partea conducătorilor auto care încalcă, și toți cei care își vor permite să nu respecte cerințele legale ale angajaților Poliției, indiferent de statutul lor și funcțiile pe care le ocupă, vor fi documentați conform legislației, fără excepții. 

Cazul este investigat de poliţie. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu