ŞOFER IRESPONSABIL! Se deplasa pe contrasens când s-a întâlnit cu un echipaj de Poliție (VIDEO)

Se deplasa cu BMW-ul pe contrasens, chiar pe bulevardul Mircea cel Bătrân, când a dat nas în nas cu un echipaj de poliție responsabil de monitorizarea Sectorului Ciocana al Capitalei. Șoferul inconştient nu a oprit la somația ofițerilor, preferând să o ia la goană, în speranța că oamenii legii nu vor fi în stare să-l ajungă din urmă şi îi vor pierde urma.

Nu a ajuns prea departe. Doar până la intrarea în sensul giratoriu care leagă bulevardul de strada Alecu Russo. A pierdut controlul volanului și s-a izbit de bordura sensului giratoriu. Impactul nu a fost unul puternic, dar mașina a ajuns avariată. Nu a mai avut cum să scape de oamenii legii, care veneau după el să-i ceară socoteală pentru virajele sale periculoase.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, inclusiv conducătorul auto și pasagerul său. În schimb, șoferul iresponsabil va trebui să dea socoteală pentru isprava sa în fața autorităților. Întrebat de reporterul emisiunii Unitatea de Gardă, de ce se deplasa neregulamentar și dacă a consumat băuturi alcoolice, acesta a preferat să păstreze tăcerea.

Află mai multe detalii pe Unitatea de Gardă de pe Canal 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu