Şofer FĂRĂ NOROC. Ce a aflat când a ajuns în punctul de trecere Leușeni

Un moldovean este cercetat pentru că era la volanul unui camion care avea remorcă cu seria caroseriei modificată ilegal. 

Potrivit poliţiştilor de frontieră, şoferul de 60 de ani s-a prezentat pentru verificări în punctul de trecere Leușeni, pe direcția de intrare în țară. Astfel, s-a constat o modificare la numărul de identificare a unei remorci LeciTrailer 3E20, înmatriculată în Portugalia. Mai exact, numărul VIN cod de pe remorcă a fost înlocuit cu o plăcuță pe șasiul acesteia pe care era ștanțat un alt număr de înregistrare, fapt ce confirmă necorespunderea numărului de înregistrare al remorcii cu cel al certificatului de înmatriculare.

Conducătorul auto este cu dubla cetățenie: a Republicii Moldova și a Portugaliei. Conaţionalul nostru le-a declarat poliţiştilor de frontieră că nu cunoștea despre aceste ilegalităţi şi este dispus să colaboreze cu inspectorii Poliției de Frontieră pentru elucidarea cazului.

Certificatul de înmatriculare al remorcii a fost ridicat, iar remorca camionului indisponibilizată pe teritoriul SPF Leușeni până la finalizarea cercetărilor.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu