ŞOFER AGRESIV în trafic. Ce s-a întâmplat, după ce a fost oprit pentru că se deplasa cu viteză în satul Ciucur-Mingir (VIDEO)

Embed:

Agresiv în trafic şi se deplasa cu viteză excesivă. Este vorba despre un şofer de 27 de ani, care este cercetat de oamenii legii.

Potrivit Poliţie, aflându-se la menținerea siguranței circulației rutiere în satul Ciucur-Mingir, raionul Cimișlia, inspectorii de patrulare au stopat un automobil, care se deplasa cu viteza peste limita stabilită în localitate. Șoferul a motivat că merge cu viteză deoarece finisează combustibilul. Ca urmare, ofițerii de patrulare i-au propus ajutor, de a-l conduce la prima stație PECO, dar conducătorul auto a oprit mașina din mers pe marginea carosabilului, declarând că nu mai merge din lipsă de combustibilului. Poliţiştii au vrut să-i acorde puțină benzină, însă șoferul a refuzat. 

Prin urmare, angajații INP au întocmit un proces verbal conducătorului auto pentru depășirea limitei de viteză. Fiind amendat cu 900 de lei, şoferul a rămas nemulţumit şi s-a eschivat de la semnarea procesului verbal, iar comportamentul său liniștit s-a transformat în unul agresiv și neadecvat.

Imediat, polițiștii au oprit un conducător auto pentru a fi martor, iar în acest timp, șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga să fie lăsat în pace. Totodată, tânărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul, încercând în așa mod sa se victimizeze. 

Cazul este înregistrat de către procuratura raionului Cimișlia și va fi documentat în baza secvențelor video. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă de a fi sancționat conform legislației pentru comportament agresiv în adresa unui angajat al poliției. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu