Socialistul Odnostalco respinge acuzaţiie care i-au fost aduse de Ala Nemerenco în plenul Parlamentului (VIDEO)

Embed:
Deputatul PSRM Vladimir Odnostalco respinge acuzaţiile, care i-au fost aduse de Ala Nemerenco de la tribuna Parlamentului. Acesta a declarat că singura lui legătură cu drogurile este dorinţa de a combate narcomania şi traficul de substanţe psihotrope. 

"Eu nu ştiu ce gânduri avea (Nemerenco), când făcea astfel de declaraţii, dar eu m-am bucurat, deoarece pentru prima dată în activitatea ei de ministru, a declarat că există o problemă cu drogurile. În cinci luni ea nu a avut nicio reacţie.", a declarat Odnostalco. 

Socialistul este de părerea că Ala Nemerenco a făcut aceste declaraţii pentru că se simte frustrată, după ce PSRM a elaborat un proiect de Lege, care prevede combaterea traficului de drogur, iar acest document a fost consultat cu partenerii europeni. 

 "E o frustrare pentru că singuri nu au putut face şi hai să venim cu acuzaţii", a mai spus Odnostalco. 

PUBLIKA.MD precizează că în data de 12 noiembrie, în plenul Parlamentului, ministrul Ala Nemerenco a recunoscut că deputatul socialist Vladimir Odnostalco a bombardat ministerul cu iniţiativele sale, iar angajaţii au trebuit să calculeze consturile proiectelor scrise de acesta. Cireaşa de pe tort a fost acuzaţia că Vladimir Odnostalco ar avea interese la Agenţia Medicamentului. 

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri incendiare în timpul şedinţei Parlamentului. VEZI ce acuzaţii i-au fost aduse socialistului Vladimir Odnostalco (VIDEO)loading...

Lasă un comentariu