Socialistul Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală pentru Primăria Capitalei

Embed:

Socialistul Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală pentru funcţia de primar al Capitalei.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi tineri în maiouri cu simbolica partidului, care au lipsit de la lecţii. Întrebat de ce aceştia nu sunt la şcoală, socialistul nu a putut răspunde clar la întrebare.

"Nu cred că sunt minori. Vom vedea dacă există vreo problemă legată de şcoală. Le mulţumesc celor care sunt alături de mine. Nu sunt elevi, sunt studenţi. Puteţi să vă apropiaţi şi să discutaţi cu ei", a precizat candidatul PSRM la Primăria Capitalei.

Deocamdată, Ceban nu a anunţat ce acțiuni concrete urmează să întreprindă dacă va deveni primar. Acest lucru îl va face în curând, tot atunci urmând să îşi prezinte şi programul electoral. 

Întrebat cum va fi duelul dintre el şi contracandidatul său, Andrei Năstase, în contextul în care partidele din care fac parte sunt aliate, Ceban a spus că se aşteaptă la un duel constructiv. Mai mult, acesta speră ca cele două partide să facă echipă la Primărie, indiferent de rezultat.

"Eu nu cred că domnul Năstase este împotriva acţiunilor anticorupţie de la primărie nu cred că domnul Năstase este împotriva unor drumuri bune care se repară în Chişinău.Să putem să agreem nişte chestiuni care sunt importante pentru Chişinău după inclusiv, ţinând cont de faptul că, probabil PSRM şi Acum va avea de la 38 până la 45 de mandate în consiliul municipal Chişinău", a subliniat Ceban.

În timp ce Ion Ceban se arată deschis pentru colaborare, Andrei Năstase a declarat recent, în cadrul unei emisiuni televizate că dacă socialiştii vor veni la şefia primăriei, atunci Moldova va fi sortită eşecului. Ceban a refuzat însă să comenteze aceste declaraţii. 

Alegerile locale vor avea loc în data de 20 octombrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu