Socialiştii vin cu replică pentru Usatîi: Steaua lui, demult, a picat

Embed:

"În ciuda rezultatului obţinut la Bălţi, raitingul formaţiunii pe care o conduce este tot mai mic de la un scrutin la altul". Aceasta este replica socialiştilor la acuzaţiile făcute de către preşedintele formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi.

''Domnul Usatîi să vadă raitingul partidului în Municipiul Chişinău, unde nu a obţinut niciun procent din preferinţele alegătorilor. Dar dacă vă interesează rezultatele din Municipiul Bălţi, uitaţi-vă că rezultatul domnului Usatîi, în comparaţie cu 2015, a scăzut de două ori. Aşa că, la sigur, steaua lui, demult, a picat'', a menţionat secretarul executiv PSRM, Vlad Bătrâncea. 

Zinaida Greceanîi a clasat declaraţiile lui Usatîi drept fiind "nişte scorneli". 

''Sunt nişte scorneli de-a respectivului deja primar. Eu nu m-aş avânta în comentarii de acest fel'', a declarat Preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Amintim că ieri, preşedintele formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, după ce a obţinut mai mult de 60 la sută din voturi în mai multe secţii de vot, a declarat că "steaua socialiştilor în Bălţi s-a stins în primul tur al alegerilor". 

CITEŞTE ŞI: Renato Usatîi: La Bălți, steaua socialiştilor s-a stins (VIDEO)

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook .


loading...

Lasă un comentariu