Socialiştii îşi confundă candidaţii înaintaţi la alegerile parlamentare 2019

Embed:

Deşi a rămas doar o saptămână până la alegerile parlamentare, unii reprezentanţi ai socialiştilor nu-și cunosc candidaţii pe circumscripțiile uninominale.

Când au fost întrebați care este candidatul pe care îl promovează, ei l-au indicat pe cel liberal înscris pe aceeași circumscripție. Socialiștii au făcut-o lată și când au fost întrebați dacă știu cine este candidatul democrat de la Orhei.

Potrivit lor, acesta ar fi decedat. Vicepreședintele PDM, Andrian Candu care a mers în caravana electorală la Orhei a venit în ajutor și chiar i l-au prezentat pe viu pe candidatul care îl considerau trecut în lumea celor drepţi.

La unul din corturile socialiştilor instalat chiar în centrul oraşului Orhei, trei bărbați împărțeau trecătorilor pliante şi ziare. Ajunși aici, democraţii au mers să-şi salute concurenţii electorali, aceştia însă au refuzat şi s-au arătaţi deranjaţi de camerele de luat vederi.

Şi asta pentru că unii dintre ei erau aghezmuiţi. Mai apoi s-au răzgândit şi au dat mâna cu preşedintele Parlamentului, Adrian Candu.

"- Bună ziua.
- Tu nu ai dreptul.
- Bună ziua, nu vreţi să vă salutați.
- Mie mi-i tot una.
- Nu-l filmaţi."

Întrebaţi despre candidatul pe care îl susţin, socialiştii l-au confundat pe Mihai Catraniuc cu liberalul Dorin Zghibarță.

"Iată acela, îl vedeţi? E al nostru, uitaţi-vă bine. Acela este Zghibarţă.

Adrian Candu le-a făcut cunoştinţă cu Vasile Costin, candidatul PDM de pe aceiaşi circumscripţie, despre care dânşii, mai în glumă, mai în serios, spuneau că nu l-au văzut demult şi poate că nu mai este în viaţă.

"Vreţi să vă fac cunoştinţă? Eu în viaţă îl ştiu. Iată-l.
- Unde-i Vasile Costin? El chiar este aici. Iată-l."

În timpul discuţiilor cu locuitorii din Orhei, democraţii s-au întâlnit şi cu reprezentaţii partidului Şor. Preşedintele Parlamentului, Adrian Candu le-a urat succes în campania electorală.

"- Cum merge campania?
- Merge bine, ca la voi.
- La noi mai bine.
- La voi mai bine?
- Noi avem o echipă frumoasă, tânără.
- Şi noi avem o echipă tânără şi frumoasă.
- Noi avem rezultate deja."
- Şi noi avem rezultate. Uitaţi-vă.
- Voi aveţi rezultate în oraş, noi avem rezultate într-o ţară.
- Începutul de la noi e Orheiul şi Jora de Mijloc.
- Asta e aşa cum aţi reuşi să vă antrenaţi într-un mic laborator, dar noi am venit deodată cu forţa."

Circumscripţia numărul 18 cuprinde 13 sate din raionul Orhei, inclusiv centrul raional şi opt sate din raionul Călăraşi. Aici sunt înscrişi şapte concurenţi electorali.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu