Şocant! Un curier, condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare pentru că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului

Un tribunal turc a condamnat marţi un fost curier la doi ani şi jumătate de închisoare pentru că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului, transmite agerpres.ro.

Potrivit agenţiei de presă turcă Anadolu, un tribunal din Eskişehir (centrul Turciei) l-a găsit vinovat pe bărbat pentru "punerea în pericol a vieţii unei persoane prin alterarea alimentelor" şi "degradarea unui bun".

La ultima audiere în cadrul procesului, fostul curier a negat acuzaţiile.

Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskişehir.

Potrivit agenţiei de ştiri DHA, fostul curier, concediat ulterior, a deschis cutia cu pizza şi a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului.

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

În cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare, o pedeapsă considerată foarte mare în condiţiile în care în Turcia infracţiunea de ''apartenenţă la o organizaţie teroristă armată'' este pedepsită cu 15 ani de închisoare.
loading...

Lasă un comentariu