ŞOCANT! Un cuplu din India a fost lapidat de către rudele femeii, care se opuneau căsătoriei acesteia cu un bărbat din altă castă

Un cuplu tânăr din India a fost lapidat, miercuri, de către rudele femeii, care se opuneau căsătoriei acesteia cu un bărbat din altă castă, considerată inferioară, scrie b1.ro.

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu trei ani, împotriva dorinței membrilor familiei. Ulterior, cei doi au fugit din satul lor natal şi s-au instalat într-un oraş, unde au făcut doi copii.

Însă s-au întors luna trecută în localitate, pentru a se întâlni cu apropiaţi, potrivit poliţiei, scrie AFP, citată de news.ro.

"Ei au fost văzuţi de săteni miercuri, care l-au informat pe fratele femeii. După aceea, acesta din urmă a adunat un grup care a atacat cuplul şi l-a ucis cu lovituri de pietre", a precizat un membru al poliţiei locale, Guru Shanth, care a adăugat: "trei dintre principalii acuzaţi au fost identificaţi, inclusiv fratele şi unchiul femeii".

Faptele sunt ultimele dintr-o serie de "crime de onoare" în India, comise în general de către rude, în numele apărării tradiţiilor şi care au loc adesea în zone rurale conservatoare.

loading...

Lasă un comentariu