ȘOCANT! Un adolescent din Dubăsari a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de prietenul său

Embed:
Un conflict cu un prieten l-a băgat în spital. Un adolescent, de 17 ani, din satul Coşniţa, raionul Dubăsari, a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de prietenul său. Incidentul a avut loc aseară chiar pe o stradă din localitate.

"Organul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dubăsari a pornit un proces penal. Urmează de a fi stabilite circumstanţele incidentului cu acumularea probelor necesare de a fi luată o decizie legală pe acest caz", a spus  ofiţerul de presă IP Criuleni, Diana Maxim. 

Tatăl vitreg al băiatul suspect spune că tânărul este agresiv şi acasă, iar ieri seara s-a întors târziu şi era băut.

" A fost poliţia la 12 noaptea şi l-au luat şi a venit înapoi. Era bat. Omul când este beat nu ştie ce face", a spus tatăl vitreg al suspectului, Valeriu Moiseiev.

Tânărul a refuzat să vorbească cu echipa noastră de filmare, însă din spusele tatălui vitreg acesta s-a răzbunat pentru faptul că victima a părăsit-o pe sora sa şi vorbea urât despre aceasta.

" S-au întâlnit mai mult timp şi a lepădat-o, a găsit alta. Şi a trimis-o într-un loc. S-au întâlnit întâmplător şi a luat cuţitul şi la lovit în spinare ", a spus tatăl vitreg al suspectului, Valeriu Moiseiev.

Băiatul rănit în zona cutii toracice a fost transportat la Spitalul Raional Criuleni. Acesta a fost internat în Secţia Chirurgie, iar potrivit medicilor starea sa este de gravitate medie, iar viaţa sa se afla în oricărui pericol.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu