ȘOCANT! Și-a TATUAT o cruce, nu avea voie, dar a făcut-o. Și a MURIT (FOTO)

Un bărbat care a ignorat sfatul de a nu înota timp de două săptămâni după ce și-a făcut un nou tatuaj a avut parte de un sfârșit groaznic. Acesta a ales un model reprezentând o cruce și două mâini unite în poziție de rugăciune, dar nu a evitat sfaturile de îngrijire, pe care trebuia să- le respecte timp de două săptămâni.

Bărbatul de 31 de ani a înotat în golful Mexic la cinci zile după ce și-a achizionat un nou tatuaj cu teme religioase.

Acesta a făcut septicemie după ce gamba dreaptă, unde era tatuajul, i s-a infectat cu bacilul vibrio vulnificus, iar faptul că suferea de ciroză hepatică, în urma unei perioade îndelungate de consum de alcool l-a făcut și mai susceptibil la infecție.

După ce s-a scăldat în apele oceanului, în următoarele două zile a început să aibă febră, frisoane și o ecgzemă în zona tatuajului, pe care le-a ignorant.

Curând, însă, tot piciorul I s-a umflat și învinețit, iar după 24 de ore i-au cedat organele. În urma tratamentului intensive de antibiotic, și-a revenit, dar după alte două săptămâni a făcut insufucuență renală și nu a mai putut fi salvat, relatează Metro, scrie realitatea.net.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu