ȘOCANT! O tânără, răpită în Italia pentru a fi scoasă la licitaţie pe Dark Web

O tânără, model britanic, în vârstă de 20 de ani a fost răpită în Milano, pentru a fi scoasă la licitaţie pe un site de pe Dark Web, relatează CNN.

Conform unui comunicat de presă din partea poliţiei italiene, tânăra a cărei identitate este protejată a fost atacată, drogată, încătuşată şi îndesată într-o geantă de călătorie.  

Un polonez în vârstă de 30 de ani, cu rezidenţa în Marea Britanie, a fost arestat pentru acuzaţii de răpire.

Acesta a fost prins de poliţişti în faţa consulatului britanic în Milano, în timp ce însoţea modelul. Deocamdată nu se ştie motivul pentru care cei doi se aflau la consulat iar autorităţile spun că încă mai caută cel puţin o persoană implicată în răpire.  

Tânăra, care sosise în Milano pe zece iulie, abia terminase o şedinţă foto, când în drum spre apartamentul unde avea loc o altă şedinţă, doi bărbaţi au atacat-o şi au târât-o până în porbagajul unui autovehicul.

Aceştia au mers apoi până la o cabană din Lemie, un oraş de lângă Alpii Italieni. Aici, modelul a fost apoi încătuşată într-un dormitor timp de o săptămână.

Potrivit poliţiştilor italieni, suspectul s-a folosit de mai multe conturi encriptate pentru a comunica cu agentul modelului pentru a-l convinge să-i plătească 300.000 de dolari (n.red.: aproximativ 1.100.000 lei) şi să oprească licitaţia online a tinerei pe dark web.  

Dark web reprezintă o parte a Internetului neindexată de către motoarele de căutare clasive (google, yahoo, msn etc.) şi care este accesibilă doar folosind un browser anonim, precum Tor.         
Investigatorii spun că suspectul a mai organizat şi alte licitaţii până acum, referindu-se la fetele răpite drept „prada” sa, scrie adevarul.ro


Pe aceeaşi temă