ŞOCANT. O tânără a aflat că este însărcinată în LUNA A OPTA, abia după ce a mers la un control pentru că era OBOSITĂ

O tânără de 22 de ani, din Irlanda, a aflat că este însărcinată în 37 de săptămâni, deși nu i-a crescut burta și i-a venit menstruația normal. La trei săptămâni după ce a aflat de sarcină, Laura a adus pe lume un băiețel sănătos, scrie libertatea.ro.

Laura Molloy, în vârstă de 22 de ani, nu a prezentat deloc simptomele unei sarcini și a avut menstruație în fiecare lună. Dar atunci când a început să se simtă slăbită și obosită a mers la un consult medical. Înainte de a se prezenta la medic, tânăra care era studentă, a făcut două teste de sarcină deoarece a început să ia în greutate și s-a gândit că ar putea fi vorba de o sarcină, dar ambele teste au ieșit negative.

În urma controlului, însă, medicul său de familia a anunțat-o că este însărcinată și în doar trei săptămâni ar trebui să nască. Tânăra din Dublin a mers direct la spitalul de maternitate pentru un control complet, iar doctorii de acolo au confirmat sarcina și i-au explicat și ce s-a întâmplat în cele opt luni de sarcină.

"Motivul pentru care testele de sarcină au ieșit negative a fost că ne-am făcut după 28 de săptămâni de sarcină și hormonul care indică test pozitiv de sarcină a părăsit deja corpul", explică Laura ce i-au spus doctorii când i-a întrebat de ce nu i-a ieșit sarcina pe teste.

Medicii i-au explicat că bebelușul ei s-a dezvoltat în spatele placentei și ce aceea nu a simțit loviturile copilului în interiorul uterului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu