ŞOCANT: O femeie care s-a aruncat de pe un pod este lăsată să zacă pe şosea VIDEO

Embed:

Un nou caz şocant, ce demonstrează indiferenţa totală a unor oameni, a avut loc zilele acestea în China. O femeie care s-a aruncat de pe pod ce traversa o autostradă a fost lăsată să zacă pe carosabil de  către cei care treceau pe alături. Asta deşi persoana era încă în viaţă, scrie hotnews.ro.

În imagini se vede că timp de peste un minut, nicio maşină nu se opreşte pentru a o ajuta. Incidentul vine la trei săptămâni după scandalul declanşat de moartea unei fetiţe care a fost călcată de două maşini şi lăsată să zacă pe stradă.

Scena, filmată de un pasager dintr-o maşină care circula la periferia oraşului Chengdu, în Sichuan, a fost postat pe Internet pe 2 noiembrie. În înregistrare se aude cum un alt pasager din maşină sună la serviciile de urgenţă. În jur, însă, indiferenţă. Maşinile încetinesc, dar îşi continuă drumul.

La mijlocul lunii octombrie, o fetiţă de numai doi ani, din China, a fost victima unor accidente rutiere şi a indiferenţei mai multor trecători. Micuţa Yue Yuem a fost internată în moarte cerebrală. Au trecut mai multe minute din momentul accidentului şi până când un trecător s-a oprit pentru a îndepărta corpul fetiţei din stradă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu