ŞOCANT. O femeie a murit chiar de ziua ei în timp ce soțul îi făcea o fotografie (FOTO)

Jolandi le Roux, o tânără din Africa de Sud, a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani, sub privirile îngrozite ale soțului ei care a vrut să o fotografieze. Femeia s-a prăbușit în gol peste 150 de metri, după ce a căzut de pe o stâncă. 

Tânăra se afla împreună cu soțul ei, Andrew, pe stâncile din Cape Town, pentru a sărbători împlinirea a 31 de ani. De ziua ei de naștere, Jolandi le Roux și-a dorit să aibă ca amintire o fotografie cu totul specială, una în care să fie surprinsă în timp ce părea că sare peste soare. 

Din păcate, în timpul săriturii, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la 152 de metri, scrie libertatea.ro. În stare șoc, soțul ei a încercat să o salveze și a reușit să coboare pe stânci aproape 100 de metri. Potrivit salvatorilor, bărbatul, care face alergare montană de performanță, a reușit să ajungă la aproape nouă metri de locul în care trupul lui Jolandi rămăsese blocat într-un copac. 

Din cauza ploii, salvatorii au reușit, însă, să ajungă la ea după trei ore, când nu s-a mai putut face nimic pentru a o readuce la viață. Un paramedic de 47 de ani a fost primul salvator ajuns la locul tragediei.

Henry Barlow a fost șocat, după ce l-a văzut pe Andrew, agățându-se de stânci, în încercare de a ajunge la soția sa.

"El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a reușit. A fost sfâșietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe", a precizat paramedicul Henry Barlow, conform sursei citate. Soții nu ar fi ținut cont de mesajele de avertizare care interzic traversarea barierei de protecție și a balustradelor metalice. În zonă este pietriș alunecos și există riscul ca rocile să se desprindă. 

Andrew şi Jolandi s-au căsătorit pe plajă, în septembrie 2017, în apropiere de locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu