ȘOCANT! Mariah Carey este acuzată de fostul său bodyguard că l-a hărțuit sexual

Mariah Carey este acuzată de fostul său bodyguard că l-a hărțuit sexual și l-a umilit, strigându-l cu apelativul „nazist”, scrie digi24.ro.

Michael Anello a lucrat cu Mariah Carey din iunie 2015 până în mai 2017, iar în cei doi ani de contract a primit peste 200.000 de dolari de la cântăreață. Artista i-a mai promis 500.000 de dolari pentru alți doi ani de contract, dar nu s-a ținut de cuvânt, relatează The Daily Beast.

Bărbatul care s-a ocupat de paza şi protecţia artistei o acuză acum pe Mariah că l-a umilit pe el și pe colegii lui, referindu-se la ei ca la membri dintr-un grup rasist, potrivit TMZ. Fostul bodyguard al artistei spune de asemenea că Mariah „voia să fie înconjurată de bărbați de culoare, nu de persoane albe”.

Michael Anello se plânge și de faptul că în timpul unei călătorii în Cabo San Lucas, Mexic, Mariah Carey l-a rugat să vină în camera ei pentru a muta niște bagaje, iar când a ajuns în camera ei, artista purta un neglijeu care era deschis. Bărbatul spune că Mariah a insista, dar cu toate astea, bodyguardul a părăsit încăperea și nu a existat contact fizic.

Cei doi de pregătesc acum de proces .

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu