ŞOCANT! Fetiţă de 6 ani, impusă de propria mama să o filmeze cum făcea sex cu şase bărbaţi VIDEO

Embed:

O fetiţă de numai 6 ani, din Dallas, SUA, a fost obligată de mama ei, în vârstă de 24 de ani, să o filmeze cu un telefon, în dormitor, în timp ce făcea sex cu şase bărbaţi. Femeiaa făcut-o în repetate rânduri, în perioada martie-august, anul acesta, până când fetiţa i-a povestit tatălui ei, care a anunţat poliţia, informează Click.ro.

„Au mers prea departe. Am fost împreună cu această femeie timp de doi ani şi acum stau cu ea deoarece mi-a spus că fetiţa aceasta e a mea. Eu munceam ziua şi nu ştiam ce se întâmplă, până când copilul a venit şi mi-a spus. Nu am văzut videourile. Poliţia a luat probele”, a declarat bărbatul, care a aflat că nu este tatăl biologic al copilului.

Poliţia a arestat-o pe femeie, iar din raporturile oficialităţilor, aceasta descrie actele sale sexuale ca „gang bang” şi că au fost trei astfel de incidente, separate, implicând 6 bărbaţi, în care au fost filmaţi de fetiţă. Mama micuţei riscă până la 10 ani de închisoare.

Fetiţa va face terapie deoarece, conform psihologului, ea a fost abuzată sexual, iar aceste imagini vor avea un impact devastator asupra psihicului ei. Pentru a proteja identitatea copilului, niciun nume nu a fost dat publicităţii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu